Hvor er der kage? - Opdateres løbende!

Kaysen Couture – min redning!

Kan I huske at jeg flippede lidt ud over, at min vintage Chanel-bluse viste sig at være for stor? Jeg fandt min redning på Instagram, da jeg taggede Kathrine Kaysen fra Kaysen Couture i min post om den. I dag var jeg så inde og aflevere blusen, så den kan blive syet ind. Lige nu har Kathrine værksted i sin lejlighed, men hun åbner snart butik på Frederiksberg Allé. Mens jeg var der fik jeg set på nogle af hendes vidunderlige kjoler.Skærmbillede 2015-05-29 kl. 15.22.30
Specielt den i midten er jeg forelsket i! Den havde den smukkeste udskæring på ryggen.

Skærmbillede 2015-05-29 kl. 15.19.36
Kaysen Couture kjoler udstillet hos Bering Flowers

Se mange flere kjoler på Kaysen Coutures hjemmeside eller instagram

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er der kage? - Opdateres løbende!