Så er valget udskrevet!

Vintage Chanel!

11267646_10205388750589759_1319034522_nJeg har lige været nede og købe denne her vidunderlige vintage Chanel bluse! Jeg har kigget på den i en uge og i dag fik jeg løn, og så skulle den være min! Men det er måske en kort fornøjelse 🙁

Jeg var så begejstret, at jeg ikke engang prøvede den i butikken. Jeg gik bare ud fra, at jeg kunne passe den. Så kom jeg hjem og fik den på, og den er desværre en smule for stor. Jeg ved ikke om jeg bare skal returnere den, eller om det er noget en god skrædder kan ordne? Er der nogen som har erfaring med den slags?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er valget udskrevet!