SE og HØR

Jeg gider ikke valgkamp.

tumblr_lpcccjnduW1qj0ogb

 

Der har været meget snak om, hvorvidt der vil blive udskrevet valg i denne uge. Jeg vil bare gerne lige sige, at det gider jeg simpelthen ikke! Hvis der kommer valg midt i sommeren fører jeg altså valgkamp fra Bellevue. Og det er vildt uhensigtsmæssigt, når jeg støtter min kæreste, som er opstillet i Slagelse og Guldborgsund!

Man kan jo heller ikke lægge en valgkamp oveni folkemødet. Så ender det med bare at være mig og Geert Wilders, som deler en krøllebølleis, mens vi udveklser balsamerfaringer. Det ville da også være hyggeligt, men jeg havde virkelig glædet mig til en reunion med mine BFF’s!
10435068_10202920087194717_3469412102566279227_n

Derudover er det jo eksamensperiode! Halvdelen af landets statskundskabsstuderende vil jo blanke deres eksamen for at kunne føre valgkamp.

Helle, du kunne have udskrevet valg i maj. Det gad du ikke. Så nu må du vente til jeg har fået en fin tan og har nydt min sommer.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE og HØR