Jeg er en kliché

Farvel til M! :(

Nikitaforside

Som de fleste nok har set, så lukker M! ned. I hvert fald i fysisk form, bladet fortsætter digitalt. Det er dog fortsat et trist øjeblik.

Nogle spekulerer i min indblanding i bladets lukning… Og jeg indrømmer gerne, det er min skyld! Efter min forside var niveauet simpelthen sat alt for højt og alt efter mig ville være en skuffelse.

Seriously though, det er faktisk et komplot fra regeringens side. Da regeringen fandt ud af, at jeg skulle være på forsiden af M!, gjorde de alt for at få lukket bladet ned. De kunne godt se at de aldrig ville vinde valget når jeg fra forsiden af M! endorsede blå blok.

Skærmbillede 2015-05-22 kl. 18.30.30

PS: Jeg skriver gerne en nekrolog.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en kliché