New in / Agent Provocateur

Hvordan folk vælger at se mig

Jeg læser ofte kommentarer om, hvordan jeg aldrig debatterer politik. Det eneste jeg gør er at smide tøjet og snakke om kjoler. Det er jo åbenlyst ikke sandt. Og hvis der er nogle, som helt seriøst har den opfattelse af mig, så er det fordi, de er for dumme til en simpel google søgning.

I går havde jeg så skrevet et indlæg til min politiske blog på metroxpress. Mit indlæg blev delt af MX på deres facebookside, hvilket førte til kommentarer som disse:
Skærmbillede 2015-05-19 kl. 16.40.14
Skærmbillede 2015-05-19 kl. 16.39.35

Hanne kan simpelthen ikke høre, hvad jeg skriver, da hendes egne tanker om nøgne kvinder simpelthen er for distraherende. Jamen så er det da også bare svært.

anigif_optimized-11938-1423100133-7

Hvis det her er reaktionen på et politisk indlæg, så har de her mennesker jo tydeligvis allerede valgt, hvordan de ønsker at se mig. Jeg kunne finde kuren mod kræft og de ville stadig bare se mig som en bimbo. Og det er ikke min fejl. Det er deres.

anigif_optimized-25653-1423160712-22

Jeg forstår simpelthen ikke behovet for at alle skal være en one-trick pony.  Ja, jeg kan se godt ud i undertøj på billeder, men jeg kan også debattere ytringsfrihed, topskat, feminisme og så videre. Jeg kan for den sags skyld også være en kick-ass bager (og det er jeg). Det ene udelukker ikke det andet.

tumblr_myj6doQdvy1rcny7ko1_500

4 kommentarer

 • […] måske, at mit træningstøj er for sexet. Sådan er vi (heldigvis) så forskellige. Den gode Nikita Klæstrup har skrevet en del om dét at blive sat i bås fordi hun har valgt at klæde sig sexet ved visse […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S

  Hej Nikita,

  Først og fremmest vil jeg påpege at denne kommentar ikke er ment som kritik.

  Flere af dine indlæg her på bloggen går på hvad andre skriver, mener, tænker og siger om dig og i et af dine seneste indlæg, skriver du også at du ikke helt har lært at vende “den anden kind til” og det kan jeg sagtens sætte mig ind i kan være svært.

  Men du får selv brugt rigtig meget spalteplads, på at sætte fokus på “problematikken” og det giver god mening at bruge bloggen til at forsvarer dig selv, men måske du også selv får holdt den i live. Blot en kærlig reminder om at du måske skulle øve dig i at bliver bedre til at ignorere det.

  Som du skriver, handler bloggen om din hverdag og dine holdninger. Men vel ikke holdninger til, hvad andre mennesker mener om dig? Jeg tror selv du kan dreje den i en mere positiv retning og vende fokus – skrive om ting som interesserer dig, om det så er politiske holdninger, dyrevelfærd, eller hvorvidt farven på væggen i stuen skal være rød eller blå. Min pointe er, at du selv kan være med til at rette fokus i den retning du ønsker det skal være. 🙂

  God fornøjelse herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andreas H.

   Sad og læste artiklen, og fik en mening og holdning omkring den. Derefter læste jeg din kommentar. Et ord ramte mine tanker: Præcis!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jacob klyver

  Hej Nikita
  Hvis man ikke selv kan skelne mellem tingene kan det jo aldrig blive dit problem
  At du bruger dit udseende til at vise at her er du og du har jo også noget at sige syntes jeg da at det er helt fint
  Men det er jo så synd at det skal blandes sammen med din politiske holdning
  Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in / Agent Provocateur