Shit my mom says

Under kniven

beyoncc3a9-pretty-hurts

I snart over et år har der været snak om Kylie Jenners læber. Og der findes folk, der faktisk troede på, at Kylies læber blot var et resultat af strategisk lagt makeup. Newsflash, lipliner er ikke tredimensionel. Såfremt hendes læber virkelig bare var tegnet på, ville hun jo ikke have en pout fra siden.
2862477300000578-3070852-Sweet_sisters_Kylie_appears_to_have_divulged_the_truth_after_bei-a-74_1430947141112
Men nu har Kylie indrømmet, hvad de fleste af os har vidst i lang tid. Nemlig at det var lip fillers. Så I kan alle sammen lægge shotsglassene og liplinerene væk. I vil ikke kunne opnå samme resultat.

Jeg er personligt meget begejstret for plastikkirugi og andre kosmetiske behandlinger. Måske skyldes det, at jeg voksede op med serier såsom Dr. 90210 og kunne se hvor glade folk blev, når de slap af med de skavanker, som gjorde dem usikre. Jeg kunne også godt selv tænke mig at få restylane i mine læber. Og jeg skal ikke afvise at jeg ville få foretaget anti-aging behandlinger når tiden er til det. Jeg mener heller ikke, at der er nogen grund til at lyve om det, hvis man har fået noget lavet, men jeg kan godt forstå, hvis man føler et behov for at skjule det, for man kan virkelig få nogle modbydelige kommentarer med på vejen. Bare se dengang Fie Laursen fik lavet sine læber!

Hvis der er noget man ikke kan lide på sig selv, så kan jeg godt forstå at man vælger at få det lavet. Man skal bare sikre sig at man gør det for sig selv og ikke for nogle andre.

1 kommentar

  • Den der familie forstår virkelig at tiltrække opmærksomhed! Det er nok strategisk fra deres/hendes side, at hun ikke indrømmede det fra start. Så kunne folk blive forarget over at hun tydeligvis lyver.. Så længe man snakker om dem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shit my mom says