M! forsidebabe

M! forsidebabe

11157964_10205104603446258_2058661568_nHvis du på torsdag kigger på bladhylden i din lokale kiosk eller måske rettere sagt 7/11 (Cause let’s face it. Kiosker er lige så uddøende som Det Konservative Folkeparti) og falder over et M!-blad, så vil du se mit ansigt.
Og naturligvis også andre attributter, det er jo M!.

Så hvorfor er jeg på forsiden af M!? Jeg kommer jo uden tvivl til at få utroligt mange negative kommetarer.
Det har jeg oplevet før. Som TayTay ville sige:

tumblr_njbubfv66D1qdz44io4_400

Og jeg må indrømme, at da jeg først fik muligheden, tøvede jeg. Jeg er efterhånden blevet kendt for min krop, men jeg indeholder jo så meget mere end det. Til gengæld føler jeg også at jeg har fået mulighed for at vise det og at der generelt også har været opmærksomhed på mine politiske budskaber. Specielt igennem min blog på MetroXpress, hvor jeg har fået en fast politisk platform.

Derudover var der mine bekymringer om hvilke slags billeder M! laver. Der er ingen tvivl om, at jeg ikke er til marcipanhud og leopardplettet undertøj (Ingen over alderen 15 burde gå med dyreprint på deres undertøj. Just saying). Så jeg havde nogle ret klare krav om hvilke slags billeder, som jeg ville lave. Det føler jeg også blev imødekommet og jeg er tilfreds med de billeder I kan se i bladet.

Forsiden af M! virkede som en spændende mulighed for mig. Så jeg ville ikke sige nej til den af frygt for hvad andre måtte sige. Dagen efter mit M!-shoot lavede jeg et interview med Berlingske og blev bedt om at skrive en kommentar for dem omkring Viborg-mappen og det er sådan jeg gerne vil leve mit liv. Jeg vil kunne få taget forsidebilleder den ene dag og udtale mig om politiske emner til seriøse nyhedsmedier den næste. Jeg vil gerne vise, at man ikke behøver at vælge mellem et pænt ydre og et intelligent indre. De to ting er på ingen måder modsætninger! Jeg håber, at jeg kan være med til at være en positiv rollemodel, som nedbryder nogle af de stereotyper, vi møder i vores samfund.

Og så kan vi jo ikke ignorere mit geografiske ophav. En forside på M! er jo den lollandske drøm!

Bladet indeholder også et stort interview med mig, hvor jeg blandt andet udtaler mig om havfruer og topskat. Derudover har jeg skrevet lederen i denne måneds udgave. Så hvis du er nysgerrig omkring, hvordan Super Mario Brothers er en inspiration for vores samfund, burde du helt klart købe bladet!

M!s hjemmeside kan I se to af billederne fra bladet. Men for at se mine yndlingsbilleder må I anskaffe jer bladet 🙂

 

4 kommentarer

 • Lasse

  Nikita, jeg syntes du er vanvittig lækker! Tak for dine pæne former!!❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette Simone

  Jeg siger det lige igen: Jeg ÆLSKER frægsempel-citatet! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Hej,
  Ved at gå ind i politik går du også ind på øretævernes holdeplads, men bare giv den gas og gør op med folks snobbede holdninger og misundelse.
  ps: Hvor er du dog smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannik

  Hold da op hvor er du pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M! forsidebabe